Vali Güner, Otistik Çocuklar Derneği Başkanı ve Üyelerini Makamında Kabul Etti.
   
        Valimiz Hakan Yusuf Güner, 2 Nisan Otizm farkındalık günü nedeniyle ilimizde yapılacak etkinlikler kapsamında bir ziyaret gerçekleştiren Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini makamında kabul etti.
 
Ziyarette Afyonkarahisar Otizmli Çocuklar Derneği Başkanı Fatma Kavas, Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Olcay Göçen ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette, Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Kavas, “Bizim çocuklarımızın eğitim için ihtiyaç  duydukları süre daha fazla, daha meşakkatli ve en önemlisi daha özveri gerektirmektedir” dedi.  Başkan Kavas, 2 Nisan Otizm farkındalık günü ile ilgili Valimiz Hakan Yusuf Güner’e bilgiler verdi.
 
 Afyonkarahisar Valiliği olarak engelli çocuklarımıza büyük önem verdiklerini belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Engelli çocuklara ayrı bir önem veriyoruz. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını görmemiz için bu tür derneklerle işbirliği yapmamız gerekir. İnşallah elbirliği ile ne yapabilirsek, hem annelerimize, hem de çocuklarımıza her zaman destek olmaya hazırız ve Valiliğimizin kapıları her zaman kendilerine açıktır “ dedi.
 
Valimiz Güner, Otistik Çocuklar Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
 
Editör: Haber Merkezi