23 Nisan Bayramı Nedeniyle Vali Güner Öğrencileri Makamında Kabul Etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildi. Çocuklara armağan edilen bu bayram ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de bir dizi etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner, Şemsettin Karahisari Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerinden Sıla Araç ve Berkay Çelik ile 6. Sınıf öğrencilerinden Mihriban Ülker Arı ve 5. Sınıf öğrencilerinden Olcay Ünal makamında kabul etti.
 
Kendisini ziyarete gelen öğrencilerin çiçek takdiminden sonra konuşan Valimiz Hakan Yusuf Güner; ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini, kendisine ziyarete gelen çocuklarımız nezdinde tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutladığını belirtti.
 
Ziyaret sırasında öğrencilerle bir süre sohbet eden ve onlara hediye takdim eden Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Yarınımızın teminatı olan çocuklarımız bizlerin en büyük hazineleridir. Bu anlamda Valilik olarak yapılan yatırımların öncülüğünü eğitime vermekteyiz. Son dönemlerde devletimiz ve hükümetimizde bu yönde politikalar sergilemektedir. Büyük önder Atatürk'de çocuklarımıza verilen önemini belirtmek amacıyla 96 yıl önce bu bayramı çocuklarımıza hediye etmiştir. Bizlerde ilimizde tüm ülkede olduğu gibi çocuklarımıza armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamaktayız."dedi.
 
Ziyarete gelen öğrencilerden Sıla Araç tarafından Valimiz Güner'e yazılan 'Vali Olursam' isimli yazısını okumasının ardından, Valimiz Hakan Yusuf Güner'in kendisini ziyaret eden çocukların nezdinde  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklar için en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulunarak ziyaret sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi