Vali Güner Minik Ziyaretçilerini Ağırladı.

İlimiz merkezinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu 4P sınıf öğrencileri müfredatları içerisinde yer alan Merkezi ve Yerel Yönetimler dersi ile ilgili bilgiler almak, bilgi birikimi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere Valimiz Güner'i ziyaret ettiler.
 
Sınıf öğretmenleri Mustafa Çivan, sınıf annesi Neslihan Atik ve okul aile birliği yönetiminden Ömer Mazi ile birlikte Valimiz Güner'i ziyaret eden 26 kişilik öğrenci grubu ilk olarak Valilik Toplantı Salonunda Valimiz Güner'e çiçek takdim ettiler.
 
Kendilerini samimi ve güler yüzlü olarak karşılayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ‘Daha önceki görev yaptığı yerlere nazaran Afyonkarahisar'ı nasıl değerlendiriyorsunuz?’, ‘Niçin idarecilik mesleğini seçtiniz?’, 'Görev yaparken hangi zorluklarla karşılaşıyorsunuz?, 'Afyonkarahisar'ı tanıtmak için neler yapıyorsunuz’ gibi sorular soran öğrencilere yerel yönetimler konusunda bilgilerini aktardı.
 
Ziyaret sırasında öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Valimiz Güner, aynı zamanda spor, müzik ve sanat dallarında kendilerini geliştirmelerini, böylelikle hayatta daha başarılı olabileceklerini söyledi.
 
İleriki yıllarda geleceklerine yön verecek kararları alırken bilgi ve düşünce sahibi olan öğrenciler ilimizde yapılan etkinlikler kapsamında Frig Vadisine gittiklerini, bu kapsamda orada gördükleri ve izlenimleri hakkında fikirlerini aktardılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Güner, geleceğin idarecileri olarak gördüğü öğrencilerle teker teker ilgilendi.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından hatıra fotoğrafı da çektiren öğrencilere içerisinde satranç takımı bulunan hediyeler takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi