VALİ GÜNER ’İN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

  Regaib Kandili, mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin ve gecelerin manevi iklimine girildiğinin habercisi ve müjdecisidir.
 
  Bu kutlu gece, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimlerinden biridir. Üç aylara girdiğimizin habercisi olan bu gecede, manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlâki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.
 
  Bu faziletli gece vesilesiyle, başta Afyonkarahisar’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve ebedi huzur getirmesini Yüce Allah’tan (C.C) niyaz ediyorum.
 
Editör: Haber Merkezi