Vali Güner, Hükümet Konağında İncelemelerde Bulundu
Valimiz Hakan Yusuf Güner, tadilat ve restorasyon çalışmaları devam eden Hükümet Konağında incelemelerde bulundu.
Valimiz Güner’e incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı Adem Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer, Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Özşahin ile İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Okumuş eşlik ettiler.
İncelemeler sırasında Şantiye Şefi Ertan Ünal’dan bilgiler alan Valimiz Güner: Hükümet konağındaki restorasyon çalışmaları sırasında yapılan her türlü çalışmanın binanın Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlıklarından olması nedeniyle tarihi dokuya zarar vermeden ve estetiğe de dikkat edilerek titizlikle en kısa sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimatlar verdi.
Binanın odalarını ve dış çevresini kurum müdürleri ile inceleyen Valimiz Güner daha sonra Ali Çetinkaya Kız Meslek Teknik Lisesi’ne geçerek burada da incelemelerde bulundu.
İncelemelerini tamamladıktan sonra Hükümet Konağı önünde, kendisini tebrik eden vatandaşlarla sohbet eden Valimiz Güner, vatandaşlara herhangi bir talepleri olup olmadığını sorarak, güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi