Vali Güner Halk Oyunları ve Dans Yarışmasına Katıldı.

        Devlet okulları ve özel okulların Valimiz Hakan Yusuf Güner'in ilimizde başlatmış olduğu projeler sayesinde sosyokültürel faaliyetleri artmakta ve böylece ilimizde daha sosyal, öz güveni yüksek ve kendini iyi ifade edebilen öğrenciler yetişmektedir. Çocukların başarısını artıracak olan bir etkinlik ise Afyon Doğa Okulları tarafından yapıldı.
 
        Doğa Okulları kampüsleri arasında düzenlenen Halk Oyunları ve Dans Yarışmasına ev sahipliği yapan Afyon Doğa Okulları'nın bu etkinliği Valimiz Hakan Yusuf Güner'in katılımıyla gerçekleştirildi.
 
        Birçok öğretmenin ve öğrenci ailelerinin de izleyici olarak katıldığı ve Afyon Doğa Kolejinin ev sahipliğinde yapılan yarışmaya Isparta, İzmir Mavişehir 2 ve İzmir Bergama Doğa Okulları katıldı. Heyecanlı ve eğlenceli geçen organizasyonda keyifli dakikalar yaşandı. Yarışma sonucunda İzmir Mavişehir 2 Doğa Okulları Halk Oyunları ekibi birinci oldu.
 
        Doğa Koleji yetkililerinden yapılan açıklamada; "Doğa Okulları’nda eğitim demek, ülkenin geleceğini temsil eden nesiller demektir. Doğa Okulları’nın hedefi fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal olarak dinamik bir toplum oluşturmak; bilgi, beceri ve değerleriyle nitelikli öğrenciler yetiştirmektir. Okul ve okul dışı sosyal etkinlikler, sanat ve spor çalışmaları, tiyatrolar, konserler, sergiler ve yarışmaların hiç bitmediği Doğa Okulları’nda yapılan her etkinlik çocuklarımıza yeni değerler katmakta ve ufuklarını açmaktadır."denildi.
 
        Birinciyi açıklayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, yaptığı konuşmada,  öncelikle gerek Afyonkarahisar, gerek İzmir Bergama ve Merkez Bahçeşehir ile Isparta Doğa Okulları için sizlerden büyük bir alkış rica ediyorum. Afyonkarahisar Doğa Kolejinin yapmış olduğu bu organizasyondan dolayı emeği geçen bütün yöneticilerine ve fedakar öğretmenlerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Diğer illerimizden gelen konuklarımıza tekrar hoş geldiniz diyorum. Kazanan öncelikle sosyal faaliyetler olacak, çocuklarımızın medeni cesareti olacak, ailelerin desteği olacak ama bu sonuç itibari ile de bir tane birinci olacak. Onu da biz değil jüri takdir edecek bizde deklara edeceğiz. Yarışmanın hayırlı olmasını diliyorum derken organizasyona ev sahipliği yapan Afyon Doğa Okulları’nı ve yarışmaya katılan tüm okulların yönetici, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.
 
        Afyon Doğa Okulları ev sahipliğinde yapılan Halk Oyunları ve Dans Yarışması başarılı olan çocukların sevinç ve eğlencelerini paylaşmalarıyla sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi