Vali Güner Doç. Dr. Nesibova'yı Makamında Ağırladı.

Valimiz Hakan Yusuf Güner, programları dahilinde ilimizde gelen Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova'yı makamında ağırladı.
Ziyaret öncesi Valilik şeref defterini imzalayan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Sayın Valimizin nazik karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür etti.
Afyonkarahisar'da bulunmanın kendisi için çok güzel ve önemli olduğunu belirten Nesibova, Afyonkarahisar'da beş yıldızlı bir otelde konaklama imkanı bulduğunu, bu anlamda da termal turizm alanında Afyonkarahisar'ın kendisini çok iyi geliştirmiş olduğunu yaşayarak gördüğünü söyledi. Afyonkarahisar'da bu ortamın inşa edilmesinde ve geliştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Nesibova, Afyonkarahisar'ın her türlü konuda destekçisi olacağını söyledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Güner, Afyonkarahisar'ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verirken, Afyonkarahisar'ın sahip olduğu jeotermal su ve buna bağlı olarak geliştirilen projeler hakkında bilgiler aktardı. İlimizde birçok ilkelere imza attık diyen Valimiz Güner; "Afyonkarahisar'a Projeli Yönetim Modeli ve Birlikte Yönetim Modelini getirdik. Projeli Yönetim Modeli ile ilimizde üretmeye, geliştirmeye ve etki alanını artırmaya yönelik çalışmalar ve faaliyetler gerçekleştirilmiş oldu. Böylece yapılan çalışmalar daha iyi izlenilebilmekte, değerlendirile- bilmekte ve sonucunun daha iyi görülmesine imkan sağlamaktadır. Bunun yanında şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte Afyonkarahisar'ı daha iyi yönetelim, geliştirelim ve kalkındıralım diye birlikte yönetim modelini oluşturduk. Böylece Valilik olarak herkesin fikrine, görüşüne ve önerisine açık olduğumuzu ve bunun yanında ilimizi sosyal, ekonomik, ticaret ve beşeri anlamda ileriye taşıyacak her görüşün, öneri ve isteğin destekçisi olduğumuzu gösterdik. Ben ilimizde bu güzel havayı oluşturan ve koruyan bürokratlara, çalışma arkadaşlarıma, kurum ve kuruluş temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve kısacası Afyonkarahisar halkına şükranlarımı sunuyorum."dedi.
 
Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova'ya Afyonkarahisar tekrar hoş geldiniz diyen Valimiz Güner, kendilerini her zaman Afyonkarahisar'da ağırlamak istediklerini belirtti. Ziyaret günün anısına verilen hediyelerle sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi