Vali Güner, Acil Servislerde İncelemelerde Bulundu.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil servislerinde incelemelerde bulunan Valimiz Güner, çalışmaları ve vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetlerini yerinde gördü. Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Defterdar Yaşar Kısa, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un da katıldığı ziyaret sırasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan tarafından Valimiz Güner'e yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Afyonkarahisar  Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Devlet Hastanemizin vatandaşlarımıza modern bir şekilde hizmet vermesi için tasarlandığını kaydeden Valimiz Güner; vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir, vatandaşlarımızın sağlık konusunda en iyi hizmeti almaları için elimizden geleni yapacağız. Her zaman önceliklerimiz arasında sağlık hizmetleri en başta gelmektedir. Dedi.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner, hastanede karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Hastane Acil Servislerinde incelemelerde bulunan Valimiz Güner gördüğü eksikliklerin giderilmesi için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan’a gerekli talimatları verirken, yatan hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner, Devlet Hastanesinin arka tarafına yapılacak olan otoparkta inceleme yaparak, yetkililerden otopark hakkında bilgiler aldı.
 
Editör: Haber Merkezi