Vali Güner, 3 İlçede Yeni Göreve Başlayan İlçe Kaymakamlarına Başarılar Diledi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner,  Sinanpaşa Kaymakam Vekili Ahmet Turan Erdem, Başmakçı Kaymakam Vekili Emre Yeşilbaş, Hocalar Kaymakam Vekili Muhammed Çetin ve Valilik Yazı İşleri Müdürü Mehmet Daşdemir'i makamında kabul etti.

 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Afyonkarahisar’da merkezle birlikte tüm ilçelerin uyum içerisinde olduğunun altını çizen Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilçelerimiz ilimiz merkeziyle birlik ve beraberlik içerisinde, yani bütünlük içerisinde hareket ettiğini, bu nedenle de Sinanpaşa, Başmakçı ve Hocalar ilçelerinde de aynı hassasiyetin devam ettirileceğine inandığını belirtti.

 

Ziyaret sırasında daha önceki görev yerlerinden ve öz geçmişlerinden bahseden Kaymakamlar, birçok konuda örnek ve öncü konumunda olan Afyonkarahisar’a atanmalarının kendileri için büyük bir kazanım olduğunu belirtirken, Sayın Valimizin önderliğinde elde edilen bu başarının bir parçası olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.

 

Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ekonomik ve sosyal kaynaklarına değinen Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Bu kaynaklara sahip çıkarken en başta halka hizmet etme amacını yürütüyoruz. Çünkü bulunduğumuz makamlar hizmet makamıdır, çalışma makamıdır ve üretme makamıdır. Afyonkarahisar'da oluşturduğumuz Birlikte Yönetim Modeli ve Projeli Yönetim Modeli şeklinde bir anlayışı benimsettik. Bu uğurda halkımıza hizmet etmek için şehrin paydaşlarıyla bir araya geldik. Bu ili şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte yönetiyoruz. Bunun yanında Projeli Yönetim Modeli'ni getirdik ki yeni projeler ortaya koyalım ve izlenebilirliği kolay olsun diye. Bunda da büyük başarılar elde ettik. Yaklaşık 1,5 yılda 91 proje oluşturduk. Bu projeler ile birçok ilki Afyonkarahisar'a yaşattık. İşte ben bu çalışma ve faaliyetleri ilçelerde de eksiksiz olarak görmek istiyorum. Bu anlamda ilimize bağlı ilçelerde kaymakam olarak göreve başlayan Kaymakamlarımıza ilçelerinin özelliklerine uygun yeni yeni projeler hazırlamaları önerisinde bulunurken, yeni görevleri hayırlı olsun diyor, başarılar temenni ediyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi