Vali Gökmen Çiçek’in Berat Kandili Mesajı

Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin lütfedildiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran, rahmet ve mağfiret ayları olarak bilinen üç aylar içerisinde yer alan, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline bu yılda erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, O’nun affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, arkadaşlarımıza ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir.

Böyle mübarek gün ve gecelerde toplumsal olarak sorumluluğumuzun bilincinde olarak birlik ve beraberlik içinde, karşılıklı hoşgörünün, sevgi ve saygının egemen olduğu bir toplum için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Afyonkarahisarlılar olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Editör: Haber Merkezi