Vali Gökmen Çiçek’in Anneler Günü Mesajı

Sevgi, sabır, merhamet, fedakârlığın en önemlisi masum ve temiz duyguların simgesi tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Hangi yaşta olursak olalım hepimizin en güvenilir limanı, en büyük güç kaynağı şüphesiz annelerimizdir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir.

Yemeyen yediren, giymeyen giydiren annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakârlığın timsalidir. Bizler annelerimize layık olduğumuz müddetçe, onları her zaman baş tacı yaptığımız, onların gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan, iyi bir toplum, iyi bir devlet olduğumuzu gösteririz.

Ne kadar büyürsek büyüyelim, yaşımız 50 de olsa hatta evlat sahibi de olsak hep bir anneye, onun sıcacık sarılmasına, şefkatli omzuna ihtiyaç duyarız. Varlıkları bizleree n büyük güç, nasihatleri hayatımızın pusulası, sevgileri bizlere en büyük armağandır.

Bu duygu ve düşüncelerle evladını şehit verecek kadar bu ülkeyi sahiplenen şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi