Vali Gökmen Çiçek Ziyaretçilerini Kabul Etti

Vali Gökmen Çiçek, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan konuklarını makamında kabul etti.

Vali Gökmen Çiçek, programları kapsamında ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın’ı kabul etti.

Ardından İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Halil Yiğit, Vali Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türk basını için gazetecilik ve habercilik alanında bir okul niteliği taşıyan milli ajansımız Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ömer Süt ve Anadolu Ajansı Afyonkarahisar İl Müdürü Canan Tükelay’ı makamında kabul eden Vali Gökmen Çiçek, ziyaretleri içni teşekkür etti.

Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyaretçileri, İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve Döğer, Gazlıgöl, Kayıhan, Yaylabağı Belde Belediye Başkanları oldu.

Vali Gökmen Çiçek’in gün içerisindeki diğer ziyaretçileri Ziraat Bankası Bölge Başkanı Emin Turan, Bölge Müdürü Özden Güven ve Afyonkarahisar il merkezindeki Şube Müdürleri oldu.

Vali Gökmen Çiçek, Demireller Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nebahattin Demirel ve beraberindeki heyet ile Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay’ı da makamında kabul etti.

Son olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak tebrik ettiği ve ilimizin gururu olan F Klavye Türkiye Şampiyonu Nisa Maya Tunçoğlu’nu makamında kabul eden Vali Gökmen Çiçek, Nisa Maya’yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi