Vali Gökmen Çiçek Yılın İlk Halk Toplantısında Vatandaşları Dinledi

Her ay düzenli aralıklarla yapılan ve 2021 yılının ilk Halk Toplantısı olan Ocak ayı Halk Toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştirildi.

Vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerini doğrudan dile getirdiği ve etkin çözümlerin üretildiği toplantıya, Vali Yardımcıları Mehmet Boztepe, Mehmet Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Vatandaşlarımız için Seferberiz

Toplantıda konuşan ve vatandaşların sorunlarını imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturmak da kararlıyız diyen Vali Gökmen Çiçek: “ Her ay olduğu gibi 2021 yılının ilk toplantısında da sizlerle birlikteyiz. Vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve sorunlarını ilk ağızdan dinleyip çözüme kavuşturabilmek adına ilgili kurum müdürlerimizle her ay vatandaşlarımızın karşısında onları dinliyoruz. Devletimizin imkânlarını vatandaşlarımız için kullanabilmek amacıyla bizler var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere gelen her sorunu takip ediyoruz. Gelen her talebin takibini bizzat kendim yapıyorum. Sadece geçen ay ki tabloya baktığımızda yüzde 87’lik bir çözüm var. Diğer yüzde 13’lük kısım bizim elimizde olmayan imkânlar sonucu çözülemedi. Tüm arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyoruz. Tek bir vatandaşımızın sorunu kalmasın diye görev başındayız. Devletimizin geniş imkânları var. Afyonkarahisar’da hayırseverlik, yardımlaşma duygusu da oldukça iyi. Bazı noktalarda bizlere yardımcı oluyorlar. İmkânlarımız ve kanunlarımız çerçevesinde her türlü soruna elimizden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyoruz. Tüm kurum müdürlerimizle vatandaşlarımız için seferberiz” dedi.

Koronavirüs tedbirleri gözetilerek yapılan toplantıda Vali Çiçek ile birebir görüşme imkânı bularak tek tek söz alan vatandaşlar taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Vali Çiçek, vatandaşların talep, şikâyet ve önerilerini dinleyerek çözüm üretti. Vali Çiçek, bazı hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını ve takip edilerek kendisine bilgi verilmesini istedi.

Editör: Haber Merkezi