Vali Gökmen Çiçek'ten Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden Afyonkarahisar Valiliğine atanan Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret öncesi Vali Gökmen Çiçek'i Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in yanı sıra Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner karşıladı.

GENÇ VE DİNAMİK BİR VALİMİZ VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek ile el ele vererek gönül birliğiyle Afyonkarahisar için çok güzel hizmetler edeceklerini söyledi. Afyonkarahisar'ın genç ve dinamik bir Vali'ye sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, İnşallah güzel Afyonumuza el ele vererek çok güzel hizmet edeceğimizden şüphem yok. Çok şükür genç, dinamik bir valimiz var. Ekip olarak da biz sizlerle beraber çalışmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız dedi.

PROJELERİMİZİ ŞİMDİDEN KONUŞMAYA BAŞLADIK

Vali Gökmen Çiçek ise Afyonkarahisar Belediyesi ile el ele vererek uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile ilimiz için yapacakları projeleri şimdiden istişare etmeye başladıklarını ifade eden Vali Çiçek, "Valilik olarak Afyonkarahisar Belediyesi el ele vereceğiz. İstişareli bir şekilde Afyon için ne yapabileceğimizi düşüneceğiz. Başkanımızla projelerimizi şimdiden konuşmaya başladık, bu manada ortak çok fikrimiz oluştu. Başkanımızla uzak değiliz, geçmişten itibaren ortak dostlarımız ortak arkadaşlarımız tanıdıklarımız var. Kendisiyle çabuk kaynaşma fırsatı bulduk. Bizlerde inşallah Belediyemizle ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla uyum içerisinde Afyon için canı gönülden

Editör: Haber Merkezi