Vali Gökmen Çiçek Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Şehit ailelerine verdiği değeri ve önemi her fırsatta dile getiren Vali Gökmen Çiçek, programları kapsamında aziz şehitlerimizin emanetleri şehit aileleriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Görev sürem boyunca benim sırtımı dayayacağım dağ sizlersiniz diyen Vali Gökmen Çiçek: “Daha önce de ifade ettim. Görev sürem boyunca benim en büyük dayanağım, sırtımı yaslayacağım en büyük dağ sizler olacaksınız. Ziyaretleriniz bana büyük şeref verdi. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Her zaman sizlerin yanında ve yakınında olacağım” dedi.

Sizlere Borcunuzu Ne Yapsak Ödeyemeyiz

Bu topraklarda yaşamanın bedeli olduğunu söyleyen Vali Gökmen Çiçek: “Hepimiz, bu ülkenin her ferdi, şunun bilincinde olmak zorundadır, dünyanın çok özellikli bir parçası üzerinde oturuyoruz. Dünyanın en pahalı arazisinde oturuyoruz. Tarih boyunca arzulanan, tarih boyunca mücadelelere sahne olmuş bir coğrafyada yaşıyoruz. Dolayısıyla burada yaşamanın bir bedeli, burada yaşamanın bir sorumluluğu vardır. Biz bu bedeli maalesef çoğu zaman şehitlerimizle, gazilerimizle ödüyoruz. En kıymetlilerinizi bizler huzurla yaşayalım diye şehit veren sizlere borcunuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Her zaman sizlerin hizmetindeyim devletimizin kapısı, gönül kapım sizlere her daim açıktır” dedi.

Vali Gökmen Çiçek, şehit aileleriyle bir süre görüşerek kendisine iletilen sıkıntı ve talepleri dinledi.

Editör: Haber Merkezi