Vali Gökmen Çiçek Milletvekili Mehmet Taytak’ı ağırladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Vali Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Taytak’a ziyaretinde MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ocak Başkanı Timur Bayram, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Zeki Ertürk’te eşlik etti.

Tecrübelerinizle Şehrimize Çok Büyük Katkılarınız Olacak

Vali Gökmen Çiçek’e her zaman yanında olduklarını belirten Milletvekili Mehmet Taytak: “Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Kaymakam olarak görev yapan daha sonra da İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevini yapan bir devlet adamı Sayın Valimize yeni görevinde başarılar dilemek adına ziyarete geldik. Şehrimize hoş geldiniz Sayın Valim. İnanıyoruz ki tecrübelerinizle şehrimize çok büyük katkılarınız olacaktır. Bizde ilimizin milletvekili olarak her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Şehrimize Hizmet İçin İstişarelerimiz Sürecek

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek: “Afyonkarahisar’a hoş geldin ziyareti ile beni onurlandırdınız. Çok teşekkür ediyorum. Ankara’dan ortak dostlarımız aracılığı ile Sayın Vekilimizle önceden tanışırdık. Burada da inşallah beraber çalışabilme imkânımız olacak. Ben MHP İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve diğer parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimiz ve Başkanımızla Afyonkarahisar’a nasıl hizmet edebiliriz noktasında istişarelerde bulunduk. İstişarelerimiz ve görüşmelerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Konuklarını uğurlayan Vali Gökmen Çiçek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi