Vali Gökmen Çiçek Kocatepe Hayvan Hastanesi’nin Temel Atma Törenine Katıldı

Veteriner Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi Kocatepe Hayvan Hastanesi’nin temeli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in katıldığı törenle atıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek yaptı. Civelek, Kocatepe Hayvan Hastanesi hakkında bilgiler verdi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak’ın konuşmasının ardından Vali Gökmen Çiçek söz aldı

AKÜ, Afyonkarahisar’ın En Büyük Markası

Afyonkarahisar’ın en büyük markasının Afyon Kocatepe Üniversitesi olduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek: “Bugün atacağımız bu temel ile birlikte 7 bin 400 metrekare olan bu yeni merkez hayvan sağlığı açısından bölgenin en önemli merkezi olacak. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Ayrıca mutlu şehirler listesinde Afyonkarahisar 2. sıradadır. Bizim sayın bakanımız, sayın milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve rektörlerimizle birlikte bir iddiamız var. Biz Afyonkarahisar sadece insanların değil, hayvanların ve bitkilerin kısaca bütün canlıların mutlu olduğu şehir olsun istiyoruz. Öyle zaten. O açıdan da bu hayvan hastanesini çok önemsiyorum. Yine bu yıl ilan ettiğimiz tüm illere de örnek olan ‘Sevgi Yılı’ çerçevesinde bu hayvan hastanesinin temel atma töreninin bugün olmasını da ayrıca anlamlı ve önemli buluyorum” dedi.

Temel atma töreni açış konuşmalarının ardından Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz’ın hayırlı olsun duası ile devam etti. Daha sonra ise protokol üyelerinin hayırlı olsun dilekleri ve besmele ile butona basmasıyla Kocatepe Hayvan Hastanesinin ilk betonu döküldü.

Temel atma törenine Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, kurum müdürleri, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Editör: Haber Merkezi