Vali Gökmen Çiçek Kaymakamlarla Toplantı Yaptı

Kaymakamların katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda Vali Gökmen Çiçek’in başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçelerin genel asayiş durumu, pandemi tedbirleri, Kadın Kültür Evi Kooperatiflerinin çalışmaları ve diğer konular görüşüldü.

Toplantıda Vali Gökmen Çiçek, Kaymakamlara güvenlik ve asayiş noktasında tedbirlerin gözden geçirilmesi ve gerekli durumlarda tedbirlerin artırılması talimatını verdi.

Yüz yüze eğitime kademeli olarak geçilmesi sürecinde alınacak tedbirlerin de görüşüldüğü toplantıda, 2021 Aile Yılı kapsamında aylık olarak belirlenen temalar doğrultusunda faaliyetlerin etkin şekilde sürdürülmesi görüşüldü.

Toplantıda pandemi süreci de ele alındı. Vali Gökmen Çiçek, salgınla mücadele kapsamında Koronavirüs Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığınca alınan ve alınacak tüm tedbirlerin takibinin yapılması, tedbirlerin tam ve eksiksiz uygulanması, sağlık, asayiş ve güvenlik yönünden oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi noktasında uyarılarını yineledi.

Toplantıda ayrıca Kadın Kültür Evlerinin genel durumu, devam eden inşaat çalışmaları, açılan Kadın Kültür Evlerinde işleyiş ve eğitimlerde son durum ele alındı. Kadın Kültür evi Kooperatiflerinin de görüşüldüğü toplantıda üretimi yapılacak ürünler, mevcut üretimlerdeki son durum, yapılacak diğer çalışmalar ve kooperatiflerin daha da aktifleştirilmesi konuları değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi