Vali Gökmen Çiçek, “Hayırseverlerin desteği bizlere güç veriyor”

İscehisar Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçları için bağışta bulunan Kara Mehmet Mermer San. Tic. Ltd. Şti. ile Valimiz Gökmen Çiçek arasında protokol imzalandı. Hayırseverlerin desteği bizlere güç veriyor diyen Valimiz Gökmen Çiçek, Kara Mehmet ailesine teşekkür etti.

Valilik makamında düzenlenen protokol imza törenine İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ile Kara Mehmet Mermer San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Özcan ile Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Özcan katıldı.

İscehisar Devlet Hastanesinin tıbbi cihaz, donanım, tadilat ve mefruşat ihtiyaçları ve yoğum bakım ünitesi ihtiyaçları Kara Mehmet Mermer San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan bağış ile giderilecek.

Sağlık Camiamıza Destek Olmak İstedik

Sağlık camiasına destek olmak istediklerini söyleyen Kara Mehmet Mermer San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özcan: “Allah’ımıza çok şükür ediyoruz. Bizlere böyle imkanlar verdi ve bizlerde o imkanlar ile insanlara faydalı işlere destek oluyoruz. Devletimiz yatırımlar noktasında elinden geleni yapıyor. Bizlerde desteği bir görev olarak biliyor ve bu pandemi sürecinde sağlık camiamıza destek olmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına böyle bir bağışı uygun gördük. İlimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hayırseverlerimizin Desteği Çalışma Azmimizi Artırıyor

Hayırseverlerimizin desteği ile her geçen gün yeni bir yatırımı ilimize kazandırıyoruz diyerek konuşmasına başlayan Vali Gökmen Çiçek: “Önemli bir ihtiyaçtı. İscehisar ilçemize ve ilimize daha öne de çok büyük katkılarınız ve destekleriniz olmuş. İscehisar ilçemizde yapacağını bu bağış önemli bir katkı sağlayacak. Yoğun bakım ünitemize ve hastanemize verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin bizim yanımızda olması, devletimizin yanında olması bizim çalışma azmimizi, heyecanımızı ve bu yöndeki gayretimizi artıyor. Ben Kara Mehmet ailesine ve onların nezdinde Remzi Beye, Mehmet ve Cihat beye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol metnine karşılıklı imzalar atıldı.

Editör: Haber Merkezi