Vali Gökmen Çiçek Halk Toplantısında Vatandaşları Dinledi

Vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, istek, talep ve önerilerini ilk ağızdan dinleyerek gelen taleplere hızlı çözüm üretmek, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Toplantısı’na Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Pandemi süreci nedeniyle 4 aylık ara verilen Halk Toplantısı koronavirüs tedbirleri gözetilerek bugün yeniden yapıldı. Toplantı salonu girişinde vatandaşların ateşi ölçüldü, maske kontrolü yapıldı ve el dezenfektanı kullanıldı. Vali Gökmen Çiçek’te toplantı öncesi alınan tedbirlere uyarak toplantıya katıldı.

Sizlerin Emrinde ve Hizmetindeyiz

Toplantı öncesi konuşan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisarlı vatandaşların emrinde ve hizmetinde olduğunu belirterek: “Yeni kamu düzeninde artık vatandaş ön planda. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Vatandaşların hizmetinde ve emrinde olmak bizim en önemli şiarımız. Gece gündüz her daim sizleri dinliyor ve sıkıntılarınıza çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Her türlü sıkıntınızda ve talebinizde her daim hizmetinizdeyim” dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Gökmen Çiçek, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi, çözüm üretti.

Vali Çiçek gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi