Vali Gökmen Çiçek Ataköy Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Ataköy mahallesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, çalışmaları süren parkta incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Muhtar Muharrem Özdemir’den mahalle hakkında bilgiler aldı.

Mahallelinin talebi ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından mahalleye kazandırılan parkta incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten projeye ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Bir An Önce Yürümek İstiyorum

Parka hayran kaldığını belirten Vali Gökmen Çiçek: “Afyonkarahisar Belediyesi Ataköy Mahallemize 52 bin metrekare alan üzerine muazzam bir park inşa etmiş. Ben hayran oldum. İl Valisi olarak böyle bir mahallede böylesine güzel bir park olduğu için öyle mutluyum ki. Bir an önce bittiğini görüp bu parkta yürüyüş yapmak isterim. Başkan Zeybek’e sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten harika bir yer. Afyonkarahisar Belediyesinin birçok hizmetini gördüm ama burada ki proje çok hoşuma gitti. 52 bin metrekare alan üzerine çok güzel bir park yapılmış. Doğal yapısı bozulmamış. Peyzaj çalışması çok güzel. Avrupa’da parklar vardır. İnsanlar içerisinde rahat yürür. Öyle bir park olmuş. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ve muhtar Muharrem Özdemir’e emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon’u Yeşile Doyuracağız

Güzel dilekleri ve destekleri için Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: “52 bin metrekare alanda çalıştık. Küçük dokunuşlar kaldı. O çalışmalar bitince parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Diğer mahallerde de uygun yer bulduğumuzda bu tür parklar yaparak Afyonkarahisar’ı yeşile doyuracağız” dedi. Muhtar Muharrem Özdemir ise Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek, parkın Ataköy Mahallesine hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Vali Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek parkta incelemelerde bulunarak, yapılacak diğer çalışmaları istişare ettiler.

Editör: Haber Merkezi