Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim

Kurban, Rabbimize, birbirimize ve iyi olana yakın olma çabasıdır. Bu nedenle bu bayramı bir fırsat bilerek sevdiklerimizi, eş, dost ve akrabalarımızı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soralım, gönüllerini alalım.

Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmayalım, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşalım, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirelim. Bayram sevincinin tüm hanelerde aynı coşku ve heyecanla yaşanması için sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin de sevinci olalım.

Sevgili Afyonkarahisarlılar

Bayramlar gurbette kalan yakınlarımızı görebilmek, ziyaret edebilmek için de büyük fırsat. Bu vesileyle bayramı şehir dışında geçirecek olan ve bayram süresince yollarda olacak olan tüm vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymalarını, bayram sevincine gölge düşmemesi adına uykusuz, emniyet kemersiz ve tedbirsiz bir şekilde seyahat etmemelerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Birçok ilin kavşak noktası olan, bayramlarda araç yoğunluğunun daha da arttığı Afyonkarahisar’ımızda bayram süresince herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek adına emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram süresince görevlerinin başında olacaklar. Her bayram olduğu gibi bu bayram da bizlerin huzuru için mesai yapan tüm emniyet ve jandarma teşkilatımıza iyi bayramlar ve hayırlı görevler diliyorum.

Bayram süresince çalışmak durumunda olan sağlık, itfaiye ve zabıta personeli ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle başta şehit yakınları ve gazilerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, en içten sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi