Vali Çiçek Sülümenli Beldesini Ziyaret Etti

Yeni hafta programına Sülümenli Beldesinde başlayan Vali Gökmen Çiçek, ziyaretler gerçekleştirdi, vatandaşları dinledi.

Öncelikle Sülümenli Belediyesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı İbrahim Eroğul’dan beldenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Sülümenli Beldesinde vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, vatandaşların beldeye yönelik istek ve taleplerini dinledi. Valimiz Çiçek bazı talepleri kendisi çözerken, diğer hususlarda da gerekli talimatları verdi.

Devlet Vatandaşı İçin Var

Vatandaşlarla bir arada olmaktan ve onların sorunlarına çözüm üretmekten son derece memnun olduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek: “Bugün Afyonkarahisar’ımızın güzide beldesi Sülümenli’deyiz. Sizlerle bir arada olduğum için son derece mutluyum. Devlet vatandaşı için var. Devletimizin imkânları çerçevesinde tüm vatandaşlarımızın taleplerini gidermeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenle yaşam sürmeleri bizler için her şeyden önemlidir” dedi.

Çok Okuyun, Çok Çalışın, Özgüvenli Olun

Ardından Sülümenli İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden hayallerini dinleyen Vali Çiçek, öğrencilere çok okumalarını, çok çalışmalarını ve hayal kurmaktan vazgeçmemelerini, her zaman özgüvenli olmalarını ve kültürel ve sanatsal etkinliklere, spora, bilime, teknolojiye ilgi duymalarını tavsiye etti.

Elbirliği ile İnşallah Eğitimde Güzel Günler Bizleri Bekliyor

Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Çiçek, eğitimin genel durumuna dair istişarelerde bulundu. Öğretmenlerden eğitimde başarıyı yakalama noktasında destek isteyen Vali Çiçek: “Bu sene Afyonkarahisarlılara eğitimde başarıyı yakaladık müjdesi vermek istiyoruz. Bu amaçla tüm şehirde Kaymakamlarımız, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızla birlikte veli ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Tüm idarecilerimiz Eğitimde Mihmandarlık Modeli uygulaması ile sürekli sahadalar. Çok büyük mücadele veriyorlar. İnşallah eğitimde hedeflediğimiz noktaya en kısa sürede geleceğiz. Öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli. Bu noktada en büyük görev sizler düşüyor. Çünkü öğretmenlerimizin desteği olmadan eksik kalırız. Bu sebeple sizlerden büyük gayret ve destek bekliyorum. Elbirliği ile inşallah eğitimde güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.

Vali Gökmen Çiçek’e Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe ve Mehmet Keklik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez ile ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi