Vali Çiçek Şehit Yakınları, Gaziler ve Emniyet Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü 4-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Polis Moral Eğitim Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kunt, Hava Meydan Komutanı Hv. Ss. Alb. Özgür Büyüköztürk, şehit yakınları ve gaziler ile emniyet mensupları katıldı.

Sizden Moral Bulup Güç Alıyoruz

Programda konuşan şehit yakınları ve gazilerimiz için “sizler başımızın tacısınız” diyen Vali Gökmen Çiçek: “Her zaman dile getiriyorum. Sizin hakkınızı ödemeyiz. Eğer bize hakkınızı helal etmezseniz ne soluduğumuz hava, ne içtiğimiz su hiçbiri helal olmaz. Sizlerle geçirdiğim her an kıymetli ve özel. Sizler başımızın tacısınız. Sizden moral bulup güç alıyoruz. Bu vatanın gerçek sahipleri sizlersiniz. Allah sizin eksikliğinizi bize göstermesin. Bizleri size mahcup etmesin” dedi.

Vali Gökmen Çiçek iftar sonrası şehit yakınları ve gazileri masalarında tek tek ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup, hayırlı ramazanlar diledi.

Mesai arkadaşları emniyet mensuplarının da Polis Haftası’nı kutlayan Vali Çiçek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar temenni etti.

Editör: Haber Merkezi