Vali Çiçek Bolvadin’de Yanan İş Yerlerini Ziyaret Etti


Vali Gökmen Çiçek, Bolvadin ilçesi çarşı merkezinde çıkan yangın sonrası zarar gören iş yerlerini ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. Esnaflarla da görüşen Vali Çiçek, maddi kayıplar yaşayan iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bolvadin ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 20 iş yerinin zarar gördüğü yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Çiçek'e incelemelerinde Kaymakam Taner Bolat ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan eşlik etti.
Yaraları Kısa Sürede Saracağız
Yangın alanında incelemeler yapan ve oluşan zararı yerinde gözlemleyen Vali Çiçek ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yangında 8'i tescilli yapı olmak üzere 20 iş yerinin zarar gördüğünü söyleyen Vali Çiçek, “Yangın sabah erken saatlerde başladı. Yangın ilk belirlemelere göre kasap dükkânının elektrik tesisatından çıkmış. Yapıların tamamen ahşap olmasından dolayı yangın kısa sürede yayılmış. İtfaiye ekiplerimiz hızla olay yerine intikal ederek, müdahalede bulundular. Sevindirici olan can kaybının olmaması. Erken müdahale yangının diğer iş yerlerine sıçramasını önledi. Bu olay Bolvadin'de yaşadığımız ikinci büyük korkuydu. En kısa sürede bölgedeki enkazı kaldıracağız, kimsenin mağdur olmaması için devletimiz gerekeni yapacaktır. AFAD gerekli tutanakları tuttu. İnşallah elbirliğiyle yaraları en kısa sürede saracağız” dedi.
Esnaflarla da görüşen Vali Çiçek, maddi kayıplar yaşayan iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi