Vali Balkanlıoğu, gurbetçi festivaline katıldı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 9.Emirdağ Gurbetçi Festivaline katılmak için Emirdağ’a geldi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, burada Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Pol De Witte, Emirdağ Kaymakamı Ali Polat, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İlçe Jandarma Komutanı İnanç Marım, İl Genel Meclisi üyeleri Yusuf Demir ve Mevlüt Gürbüzer ile kaymakamlık binasında bir araya geldi.
Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Polat, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ve beraberindekiler Emirdağ Meydanı'na inerek, Yeni Meydan Projesiyle ilgili incelemede bulundular.
Vali Balkanlıoğlu, konuya ilişkin açıklamasında, projenin tam yerinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Özellikle döşenen taşların kalitesi tartışılmaz. Geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Litos fabrikasına yapmış olduğumuz ziyarette taşların ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğunu görmüştük. Proje kapsamında dikimi yapılan ağaçlarla Emirdağ Meydanı ayrı bir hava yakalamış durumda. Ufak tefek eksikleri dışında proje tam anlamıyla bitmiş diyebiliriz, bu anlamda Belediye Başkanımız Cengiz Pala'yı tebrik ediyorum. Zaten kendisinin ne kadar çalışkan ve üretken bir başkan olduğunu hepimiz biliyoruz.''
Editör: Haber Merkezi