Vali Balkanlıoğlu, Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor
Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’dan ayrılacak olması nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerini devam ettiriyor.
Gün içerisinde Nüfus Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Eser ve İl Dernekler Müdürü N. Ahmet Gök’e veda ziyaretlerinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da Vali olarak görev yapmanın kendisi için çok sevindirici ve gurur verici olduğunu belirtirken kurumlar arasındaki ahengin bu mutluluğun artmasına sebep olduğunu belirtti.
Üstün çalışmalarından kurumlararası koordinasyonu en iyi şekilde gerçekleştiren Nüfus Vatandaşlık İl Müdürlüğü ve İl Dernekler Müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, kurum müdürleri ve personelleri ile vedalaşırken haklarını helal etmelerini isteyerek, başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Yapılan ziyaretten ve Vali İrfan Balkanlıoğlu gibi değerli bir amirle birlikte çalışmanın kendilerini onurlandırdığını belirten kurum müdürleri; ”Sayın Valimizin Afyonkarahisar’da olmasından ve aynı ortamda görev yapmaktan çok memnunuz. Kendisi bizlere yol gösterici, aydınlatıcı ve birlik ve beraberlik içerisinde işleri kolaylaştırıcı tavrı ve idare şekliyle hepimizin örnek alacağı birisi idi. Bu anlamda Sayın Valimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor ve ayrıca Sayın Valimizin Ordu’ya gitmesi nedeniyle oradaki kurum amirleri ve çalışanlarının kendilerini şanslı hissetmeleri gerektiğini bilmelerini istiyoruz.”dediler.
Editör: Haber Merkezi