Vali Balkanlıoğlu Özpınar'a Başarılar Diledi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, İzmir ili İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü görevine atanan Erol Bulut’un yerine bu görevi vekaleten yürütecek olan Nurhayat Özpınar’a başarılar diledi.
İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü görevini yürütecek olan gelen Nurhayat Özpınar’ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, Özpınar’a yeni görevinde başarılar dilerken;’’ İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Erol Bulut’un başarılı çalışmalarını yakından takip ediyordum. İnanıyorum ki sizde bu başarılı görevi devam ettireceksiniz’’dedi.
İlimiz de insan sağlığını tehdit edecek her türlü üretimin yapılmasına tahammülümüz yok diyen Vali Balkanlıoğlu;’’öncelikle gıda maddesi üreten işletmelerin kontrol edilmesi gerekiyor. Sağlığımızı tehdit edecek ürünlerin tespitinin ardından İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü olarak sizlere büyük iş düşüyor. Üreticiyi ve tüketiciyi mağdur etmeden yapacağınız etkin çalışmalar ile vatandaşlarımızın sağlığı korunmuş olacak. Kimsenin insan sağlığını tehlikeye atacak ürünler üretmesi için bahanesi olamaz. Öncelikle kul hakkının olduğu bu durum hemen herkesi ilgilendiriyor. Bu konuda Valilik olarak her türlü destekte bulunacağız. Vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını, gördüğü veya duyduğu her olumsuz olayı ilgili kurumlara arayarak haber vermelerini istiyorum. Böylece öncelikle kendi sağlığını, belki de en yakınının sağlığını korumuş olacaktır’’dedi.
Ayrıca yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü görevini yürütecek olan Nurhayat Özpınar’a yeni görevinde başarılar diledi.
Makamına kabul etme nezaketi gösterdiği için Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdür Vekili Nurhayat Özpınar;’’merkez ve daha bir çok çevre illere de hizmet veren Müdürlüğümüzün, bundan önceki başarılı çalışmalarını devam ettireceğim. Bizim görevimiz insanların en önemli değeri olan sağlıklarını korumak için çalışmaktır. Bu uğurda Müdürlüğüm adına elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda sizlerinde desteklerinizi esirgemeyeceğinize eminim’’dedi.
Editör: Haber Merkezi