Vali Balkanlıoğlu oyunu Şemsettin Karahisari Ortaokulunda Kullandı.
 Vali İrfan Balkanlıoğlu, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde oyunu, Şemsettin Karahisari Ortaokulunda 1099 nolu sandıkta kullandı.
Vali Balkanlıoğlu, oy kullanmaya eşi Esma Balkanlıoğlu ile birlikte geldi. Balkanlıoğlu 1099 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra diğer sandıklardaki görevlileri ziyaret ederek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.
Okul çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Balkanlıoğlu, seçim sonuçlarının vatana ve millete hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu.
İlimizde 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde yürütülen propaganda çalışmaları sürecindeki durumu değerlendiren Balkanlıoğlu, bu süreçte hiçbir sıkıntı yaşanmadığını belirtti. Siyasi parti teşkilatları ve belediye başkan adaylarının centilmence bir yarış sürdürdüklerini kaydeden Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Demokrasinin en önemli göstergesi seçimdir. Partiler ve adaylar yıllarca çalıştılar çabaladılar, seçim arifesinde yoğun bir gayret gösterdiler. Serbestçe ve rahatça vatana millete nasıl faydalı olabileceklerse bütün seçmenlere kendi açılarından anlattılar, izah ettiler. Şimdi bunun neticesinin alınmasının zamanı geldi. Bir nevi üniversite sınavı gibi, çocuklar tahsil hayatları için çalışır çabalar ve en sonunda bir sınav onların nereye yerleşeceğine ve nasıl bir istikbal çizeceklerine karar verir. Bugün son söz seçmendedir. Ben oyumu Şemsettin Karahisari Ortaokulunda kullandım. Oyumu kullandıktan sonra sandık görevlilerini de teker teker ziyaret ettim. Bir istek veya sıkıntılarının olup olmadıklarını sordum. Kendileri herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ifade ettiler. Genel anlamda da sorumlulardan bilgiler aldık. Allah’a çok şükür Afyonkarahisar’da seçim huzur ve sükunet içerisinde geçiyor. Seçmenlerimizin iradesi serbestçe ve rahatça, hiçbir tehdit ve baskı altında kalmadan sandığa yansıyacaktır. Bu konuda da her türlü tedbirlerimizi aldık ve bunları da uygulamaya devam ediyoruz. Görevli memur ve emniyet mensubu arkadaşlarımızda görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyorlar. Onlarla da görüştük her hangi bir sıkıntıları yok. Bugünkü seçimlerin vatana, millete, Afyonkarahisar’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel ve başarılı hizmetler almaya vesile olsun diyorum. Bütün vatandaşlarımızı da kutluyoruz. Böylesine sakin bir ortamda, güzel bir pazar gününde oylarını rahatça kullanıyorlar. Her hangi bir sıkıntı yok bu anlamda görev alan arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese, siyasi parti temsilcilerine, tüm seçmenlerimize ve sandıklarda görevli arkadaşlarımıza, seçim kurulu yönetim ve denetiminde bulunan arkadaşlarımıza, il ve ilçe seçim kurulu hakimlerimize çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Vali Balkanlıoğlu, Şemsettin Karahisari Ortaokulundan ayrılırken karşılaştığı CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindekilere başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi