Vali Balkanlıoğlu, İhsaniye Kayıhan Belediye Başkanlarını Makamında Kabul Etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, 2014 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevlerine seçilen İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin’i makamında kabul etti.
Kendilerini makamında kabul etme nezaketi gösteren Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini ileten belediye başkanları, belediye başkanlığı görevinin halka hizmet noktasında kutsal bir vazife olduğunu belirterek, bu önemli vazifede Vali Balkanlıoğlu’nun desteklerinin olacağına inandıklarını ifade ettiler. Yöre halkının daha iyi şartlarda hayatlarını devam ettirmeleri için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan belediye başkanları, makam kapılarının halka sonuna kadar açık olacağını ve bundan önceki hizmetlerin üzerinde bir çalışma ile belediye başkanlık görevini sürdüreceklerini söylediler.
Ziyaret sırasında İhsaniye ve Kayıhan Belediye Başkanlarını tebrik eden Vali Balkanlıoğlu; “2014 Seçimleri sonrasında belediye başkanlığı görevine seçilen herkesin görev alanları içerisindeki halkı ve kendileri için hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.
İhsaniye ilçesinin barındırdığı tarihi dokusu, Afyonkarahisar’a ayrı bir önem katmaktadır, diyen Vali Balkanlıoğlu; ”Malum Frig Vadisi Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir illeri arasında kalan bölümde yer almakta olup ilimizde en yoğun olan kısım İhsaniye ilçemizdedir. Burada bulunan doğal ve kültürel dokunun korunması ve tanıtılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın koordinasyonunda üç ilin Valileri olarak ortak çalışmalarda bulunuyoruz. Bu nedenle ilimiz için büyük önem arz eden İhsaniye ilçemizde yapılacak olan bütün çalışmalar ehemmiyet kazanmaktadır. Sizlerin İhsaniye ilçemize yapacak olduğunuz çalışmaların ilçeye yakışır bir şekilde olacağına inanıyor, adaletli, eşit, anlayışlı ve etkin bir şekilde bu görevi yerine getirmenizi diliyorum. Bu makamlar gelip geçicidir, idareciler gider ama hizmetler ebediyen kalıcıdır. Yapılacak her hizmet ve arkanızda bırakacağınız her eser sizlerin her zaman iyi bir şekilde anılmanıza vesile olacaktır. Bu anlamda sizlerin İhsaniye ilçemiz ile Kayıhan Kasabamızda yaşayan insanlarımıza güzel hizmetlerde bulunmanızı temenni eder, göreviniz boyunca başarılı çalışmalar dilerim.”dedi.
Editör: Haber Merkezi