Vali Balkanlıoğlu, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Etti.
Yaklaşık bir yıl önce Afyonkarahisar’da da temsilciliği kurulan Genç Memur-Sen Konfederasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği, yaptığı faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler vermek ve önümüzdeki günlerde yapacakları yardım etkinliklerinin yanında, tecrübe edinme ve kitap okuma günleri programlarında Vali Balkanlıoğlu’nun desteklerini almak üzere İl Temsilcisi Ömer Faruk Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.
Karşılıklı bilgi ve görüş alış verişinin gerçekleştiği ziyarette Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Genç Memur-Sen Konfederasyonu İl Temsilcisi Tuncer; “Bizler lise ve üniversite düzeyindeki öğrenciler ile genç memur arkadaşlarımızı bir araya getirip, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli projelere imza atmak istiyoruz. Başkanlığını yürüttüğüm Genç Memur-Sen Konfederasyonu İl Temsilciliği olarak, Afyonkarahisar’daki tüm gençlerimize ulaşmak ve onlara hayırlı ve güzel hizmetlerde bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde olmak istiyoruz. Bu uğurda birçok etkinlik içerisinde bulunduk ve iyi geri bildirimler aldık. Tabi aldığımız desteklerin yanında bizim için önemli olan siz Değerli Valimizin desteğini almak istiyoruz. Bizlere olan ilgi ve alakalarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Vali Balkanlıoğlu ise; “Gençlerimizin milli ve manevi duygular içerisinde hep birlikte hareket etmeleri, karşılık bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaları, halka ve bilhassa yarının büyükleri gençlerimize iyi ve hayırlı hizmetlerde bulunmaları bizim için çok manidar ve önemlidir. Sizlerden edindiğim bilgiler ışığında Genç Memur-Sen Konfederasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak gençlerimizin yararına olacak çalışmalar içerisinde olduğunuz kanaatindeyim. Gençliğe sahip çıkacak ve değerlerimize sahip çıkacak her türlü çalışmalara ve faaliyetlere Afyonkarahisar Valiliği olarak gereken desteği vereceğiz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.
Editör: Haber Merkezi