Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanlarını Makamında Kabul Etti
Vali Balkanlıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilen Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş’u makamında kabul etti.
Kendilerini makamında kabul ettikleri için Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini arz eden Kızılören Belediye Başkanı Erol ve Dereçine Belediye Başkanı Okumuş; “Halka hizmet noktasında baş koyduğumuz bu yolda, halkımızın bize olan güvenlerini sarsmamak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımız için yapacağımız her hizmet bizler için hem kutsal hem de çok önemlidir. Bizler hizmet yaparken hiç kimseye ayrıcalık tanımadan ve ayrıt etmeden görevlerimizi yerine getireceğiz. Bu önemli ve kutsal görevimizde Afyonkarahisar’ı her yönden daha üst seviyelere çıkarmak için elinden gelen gayreti gösteren Sayın Valimizin destek vereceğine inandığımız için istek ve taleplerimizi iletmek üzere ziyarette bulunduk. İnanıyoruz ki değerli Valimiz yapacağımız her türlü çalışmamızda bizlere destek olacaktır. Bizleri kabul ettikleri ve gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve her iki Belediye Başkanını da tebrik eden Vali Balkanlıoğlu; “Belediye Başkanlarımızın hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Bizde Valilik olarak yapabileceğimiz her türlü desteği kendilerine göstermek istiyoruz. Bütün Belediye Başkanları halkın güvenini ve oylarını alarak bu makamlara geliyor. Belediye Başkanlığı görevini yürütmek büyük bir sorumluluk istiyor. Çünkü insanların önüne çıkmak, onlara her türlü hizmette bulunmak ve kendisine güvenenlerin güvenlerini sarsmamaları gerekmektedir. Her kurum ve koltuk kalıcı olduğu gibi buralara gelen insanlar geçicidir. Önemli olan bu makamlara en iyi şekilde sahip olmak, buralardaki imkanları en doğru yönde kullanmak ve kendinden her zaman hayır dualarla bahsettirmektir. Herkese eşit ve ılımlı bir şekilde yaklaşın. Kapınız herkese açık olsun. Böylece sıkıntılar azalacak ve daha yaşanabilir ortamlar sağlanacaktır. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyor, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi