Vali Balkanlıoğlu Afyonkarahisar'dan Ayrıldı
İlimizdeki 3,5 yıllık Valilik görevinin sonrasında son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu Ordu’ya gitmek üzere Afyonkarahisar’dan uğurlandı.
Vali Konağı önünde düzenlenen uğurlama programına Garnizon Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, İşadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Misafirlerini Vali Konağının bahçesinde karşılayan ve teker teker vedalaşan Vali Balkanlıoğlu burada yaptığı konuşmada; “Afyonkarahisar görev yaptığım iller içerisinde beni en fazla kendisine bağlayan il oldu. Görev yaptığım diğer yerlerde de muhakkak çok güzel anılarım oldu. Ama burada dostlarım ve arkadaşlarım daha fazla idi. Bu anlamda Afyonkarahisar’a çok bağlandık. Ayrılmak zor geliyor. Ancak Ordu vilayeti de Karadeniz’in incisi, çok güzel bir vilayet. Demek ki hizmetimize ihtiyaç hissedilmiş bizi oraya uygun görmüşler. Buradan ayrılırken bütün Afyonkarahisar’lı değerli kardeşlerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, memur, müdür arkadaşlarıma hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, herkesinde haklarını helal etmelerini istiyorum. Yolunuz Ordu'ya düşerse inşallah bekleriz.”dedi.
Afyonkarahisar’da görevli basın mensupları ile birlikte fotoğraf çektiren Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu Vali Konağı önünden yoğun ilgi ile uğurlanırken duygulu anlar yaşadılar. Vali Konağı önünden uğurlanan ve karayoluyla yoluna devam eden Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu Emirdağ ilçesine bağlı Gömü Kasabasında Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin ve Emirdağ İlçe protokolü tarafından karşılandı. Burada kendisini karşılayanlarla teker vedalaşarak helallik isteyen Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu iyi yolculuklar temennisi ile uğurlandı.
Editör: Haber Merkezi