“Vakit Bir Olma Vakit Türkiye Olma Vakti”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Ramazan Bayramı mesajıdır.

"İçerisinde birliğimizi, beraberliğimizi barındıran ve pekiştiren, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni kurtuluşumuza vesile kılan Ramazan ayının ardından İslam Alemi için müstesna günler olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini hep birlikte birkez daha yaşıyoruz. Dua kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek günlerinin tüm İslam Alemi ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Aziz Milletimizin bizatihi kendisinden doğan ve yalnızca milletimiz için var olan AK Partimiz ile 20 hizmet dolu yılı geride bıraktık. Bugüne kadar birlik ve beraberlikle her türlü zorluğu ve engeli aşarak ülkemize vurulan zincirleri birer birer parçalayıp attık. Bugün dünyada bulunan ekonomik krizin ve enflasyonun etkilerini de halledecek önümüzdeki virajdan sonra ülkemizi bekleyen müreffeh yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada yaşadığımız bu mübarek günlerin feyziyle birlik ve beraberlik olacak hedeflerimize hep birlikte varacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.

Editör: Haber Merkezi