Uyum Mahalle Buluşmaları

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) iş birliği ile düzenlenen “Uyum Mahalle Buluşmaları”nın21.si 14Ekim2019 Pazartesigünü Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

Yerel halk ve yabancıların bir araya geldiği buluşmaya; Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ,Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK,Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe OK, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin KADIOĞLU, , Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Emir Hüseyin BENGİSOY, Afyonkarahisar İl Göç İdaresi Müdürü Hakan ERGÜN çok sayıda bürokrat, yerel halk ve yabancı misafirin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarının ardından Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Uzmanı Mustafa SALİHPAŞAOĞLU’nun bilgilendirme sunumu yapacağı etkinlikte; kanaat önderi Türkmen iş insanı Ahmet HUSSEN bir konuşma yapacak. İşletmeci Nizar BİTAR ve iş insanı Yahya KOUSA’nınbaşarı hikâyelerine de yer verilecek programda ayrıca, halk oyunu gösterisi ve Mahalle filmi gösterimi ile Doğru Bilinen Yanlışlar video gösterimi gerçekleştirilecektir.

Editör: Haber Merkezi