Uysal: Siyasetçi transferi yerine terörle uğraşın

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısında Şehit olan 10 Askerimizle ilgili “Son olmasını dilediğimiz bu saldırıda Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor yakınlarına sabırlar temenni ediyoruz” dedi.
Uysal, yayınladığı mesajda AK Parti Hükümetine bir kez daha aklını başına al çağrısı yaptı.
Genel Başkanı Uysal mesajında şunları kaydetti:
“Demokrat Parti iktidarları döneminde bitme noktasına gelen terör saldırılarıyla part-time mücadele etmeye çalışan bugünkü iktidar başarılı olmamaktadır. Hakkari’de meydana gelen son terör saldırısında 10 Askerimizin şehit olmasına rağmen, taziye mesajı yayınlamak ve toplantı yapmanın ötesine geçmeyen terörle mücadele anlayışıyla bu işin üstesinden gelinemez. AKP’ye bir kez daha aklını başına almasını, parti ve siyasetçi transferi yerine teröre yoğunlaşmasını tavsiye ediyoruz. Parti ve siyasetçi transferinde geçirdiği vakti, terörle mücadeleye ayırmasını öneriyoruz. Başbakan, terör saldırılarını Suriye, Irak ve İran’ın üzerine atarak yapılan bu saldırılarını ve şehit olan askerlerimizin sorumluluğundan kaçamaz.
Bir kez daha ve son olmasını dilediğimiz bu saldırıda Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor yakınlarına sabırlar temenni ediyoruz.”
Editör: Haber Merkezi