UYSAL, SİNANPAŞA KONGRESİNE GELİYOR
Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde seçim çalışmalarını hızlandırıyor. Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı da Sinanpaşa ilçesinde kongre yapacak. Kongre ye Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’da katılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy:” Afyonkarahisar İli ve Sinanpaşa İlçesi başta olmak üzere bütün ilçelerimiz Ramazan Ayı içerisinde olduğu gibi yeniden Hemşerisi Sayın Gültekin Uysal’ı bağrına basacaktır” dedi.
Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde Demokrat Parti’de seçimlere daha güçlü girebilmek için Türkiye genelinde il ve ilçe kongreleri yapıyor. Afyonkarahisar Teşkilatları olarak bizlerde ilçe kongrelerimizi tüm hızıyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz diyen Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy:” Kurulduğu 1946 yılından bugüne Milletin önceliğini kendi önceliği sayan,herzaman milletin yanında duran,milletten başka sığınacak bir yeri olmayan,gücünü de herzaman milletten alan partimiz geçmiş günlerde olduğu gibi Genç Kararlı, Cesur Lideri, Hemşerimiz Sayın Gültekin Uysal ile yeniden dirilişe geçmiştir” dedi.
Partimiz,Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın Adım Adım Anadolu’yu gezmesi,geçmişte olduğu gibi tekrar millete gitmesiyle birlikte tekrar Milletle kucaklaşmayı başarmıştır diyen Şensoy şöyle devam etti:” 27 Eylül 2013 Cuma Günü yapılacak olan Sinanpaşa İlçe Kongresini Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal katılarak onurlandıracaktırlar. Hiç şüphemiz yoktur ki Afyonkarahisar İli ve Sinanpaşa İlçesi başta olmak üzere bütün ilçelerimiz Ramazan Ayı içerisinde olduğu gibi yeniden Hemşerisi Sayın Gültekin Uysal’ı bağrına basacaktır.”
Editör: Haber Merkezi