Uysal, “Kriz var mı, yok mu çiftçiye bir sorun”

Demokrat Parti Genel Başkanı ve ilimiz Milletvekili Gültekin Uysal Sinanpaşa ilçesinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Uysal “Kriz var mı, yok mu gelin çiftçiye bir sorun.”dedi.

Gültekin Uysal ilimizde k ziyaretlerine devam ediyor. Sinanpaşa İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Uysal, “Sinanpaşa ilçemizdeyiz. İlçe teşkilatımızla bir araya geldikten sonra çarşıda pazarda esnafımızı, bel bükülmüş çiftçimizi, üreticimizi ziyaret ettik” dedi.

Gelin çiftçiye sorun

Vatandaşların zor şartlarda geçindiğini sıkıntıların had safhada olduğunu dile getiren Milletvekili Gültekin Uysal, “Dert geçim derdi. Esnaf, çiftçi perişan. Sinanpaşa Zraat Odası'ndayız. Kriz var mı, yok mu gelin çiftçiye bir sorun. Enflasyon yüzde 25'i bulmuşken birkaç aylığına yeme, gübreye yüzde 10 indirim yapmak çözüm mü?” dedi.

Milletvekili Uysal dün ayrıca Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti. Uysal, “Sayın Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ettk. Baba ocağımız için yapabileceklerimizi konuştuk, istişare ettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi