Uysal, konferans verdi
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Orhan Zaim Konferans Salonu’nda “Nasıl Bir Türkiye?” konulu konferans verdi
Konferanstan önce Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nu ziyaret eden Uysal, bir süre sohbet etti. Genel Başkan Uysal, daha sonra Rektör Özgenoğlu’nun üniversitede verdiği öğle yemeğine parti yöneticileri ile birlikte katıldı.
En büyük sermaye insan
Uysal, “Nasıl bir Türkiye?” konulu konferansta ise şunları söyledi: “Öncelikle böyle bir genç kitlenin karşısında, değişimin, gelişimin öncüsü, taşıyıcısı olan değerli genç kardeşlerimin önünde ve başta siz değerli hocalarımızın, katılımcı olarak katılan basın mensubu arkadaşlarımı, misafirlerimizi en içten kalbi duygularla selamlıyorum. Atılım Üniversitemizde böyle bir program çerçevesi içerisinde bulunduğum için hem kendim adına, hem arkadaşlarım adına mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye gibi değişen şartlar içerisinde en büyük sermayesi insan olan bir ülkenin üniversitelerine gittiğimizde o heyecanı görmemiz, o yapılanmayı görmemiz bizleri memnun etmektedir. Siyasetin fark yaratmak olduğu, kendi açtığımız mecralar içerisinde hep ülkemize, milletimize dair, milletimize dair umutları, beklentileri yaşaya yaşaya getirdiğimiz günlerde daha güzelini niye başaramayalım.”
Editör: Haber Merkezi