UYSAL, ‘’2012 KAYBEDİLMİŞ VE BOŞA GEÇİRİLMİŞ BİR YIL’’
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni yıl mesajında 2012 yılının kaybedilmiş ve boşa geçirilmiş bir yıl olduğunu söyledi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Milletimizin bir arada yaşama iradesinin tehlikeli boyutlarda zarar gördüğü, bölünmez bütünlüğümüzün pervasızca tartışıldığı bir 365 günü daha geride bıraktık” dedi.
Uysal yeni yıl mesajında şunları kaydetti: “Milletimiz, sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken yeni bir yıla başlamanın umudunu ve heyecanını yaşamaktadır.
Ekonomik sıkıntıların yaşandığı, hukukun üstünlüğünün yara aldığı, Türk dış politikasının iflas ettiği, demokrasilerin olmazsa olmazı erklerinin tartışıldığı, ahlaki ve milli değerlerin aşınmaya devam ettiği, siyasette yozlaşmanın hat safhaya çıktığı, yolsuzlukların artarak devam ettiği, bölünmez bütünlüğümüzün pervasızca tartışıldığı bir 365 günü daha geride Milletimiz bırakmıştır.
Geçtiğimiz bir yılda, milletimizin hiçbir beklentisine cevap verilememiş, başbakanların bile dinlenebildiği ülkemizde hiçbir vatandaşımızın bireysel özgürlük alanı kalmamıştır.
Fitne ve fesat sağanak halinde devam etmiş, Milletimizin ‘’bir arada yaşama iradesi’ tehlikeli boyutlarda zarar görmüştür.
Milletimizin özlemlerine kavuşacağı günler uzakta değildir.
Milletiyle yeniden kucaklaşan Demokrat Parti iktidarıyla, herkesin kardeşçe kucaklaştığı ve kendisini sosyal hukuk devletinin güvencesi altında hissettiği, yoksulluğun ve yolsuzluğun sona erdiği, ekonomide sağlıkta, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı, özgürlüklerin ve demokrasinin devletin ve tüm milletimizin her ferdinin iliklerine kadar işlediği günler er geç gelecektir.
Üzülerek görülmektedir ki 2012 yılı, kaybedilmiş ve boşa geçirilmiş bir yıl olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştır.
Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar Yüce Rabbimden aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmesini niyaz ederim.”
Editör: Haber Merkezi