Uygur ve Yönetiminden Zeybek Başkan’a Ziyaret

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Suat Uygur ve yönetimi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Nezaket ziyareti gerçekleştiren Uygur ve oda yönetimi Başkanımız Zeybek’e esnafa verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, her fırsatta esnaflarla ve esnafı temsil eden oda yönetimleri ile buluşmaya devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Başkanımız Zeybek, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeni seçile Suat Uygur ve yönetimini makamında ağırladı. Kuaförler ile berberlerin talep ve önerilerinin aktarıldığı görüşmede Suat Uygur, tüm esnaflar adına Başkanımız Zeybek’e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Uygur açıklamasında, Başkanımız Mehmet Zeybek’in pandemi döneminde esnafa verdiği nakdi desteğin oldukça etkili olduğunu ve bu durumdan memnun kaldıklarını ifade etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise şehirde hep birlikte yönetim anlayışını esas aldıklarını aktararak esnafları ve şehrin ekonomisine değer katan olguları önemsediklerini ifade etti. Bu kapsamda her zaman destek verdiklerini her konuda da destek çıkmaya hazır olduklarını vurguladı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret ardından hatıra fotoğrafı çekilirken, Uygur ve yönetimi Zeybek Başkan’a hediye takdiminde bulundu.

Editör: Haber Merkezi