UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK KURSLARI BAŞLADI

         Afyonkarahisar Belediyesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde, ilki Mart ayında açılan uygulamalı girişimcilik kursu eğitim programları başladı.
 
        Geçen hafta gerçekleşen mülakatların ardından eğitim almaya hak kazanan 30 kişi 26-29 Eylül tarihleri arasında kursa katılacak.  Eğitimci Münevvere Yıldız tarafından verilen kursların ardından sertifika almaya hak kazanan ve projeleri KOSGEB tarafından onaylananlar, açtıkları işyerlerinde hibe ve faizsiz kredi olanaklarından faydalanacak.
 
Hatırlanacağı gibi yine geçtiğimiz hafta  Afyonkarahisar Belediyesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde, uygulamalı girişimcilik eğitim programlarının sürekli getirilmesi amacıyla Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı arasında imzalanan yeni protokol imzalanmış bu protokol gereği kursların üç yıl boyunca açılabilmesine imkan sağlanmıştı. Daha çok girişimciye iş kurma imkanı sunulmasını amaçlayan bu yeni protokolle, zaman kaybına yol açan bürokratik işlemler azaltılarak, eğitim sayısının arttırılması hedefleniyor.
 
Editör: Haber Merkezi