Üsteğmen Oğuz Kaan Usta için bir araya geldiler

Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Afyonkarahisar Şehit aileleri Dul ve Yetimler Derneği ile, Ankara Şehit Aileleri Dul ve Yetimler Derneğini ortak noktada buluşturdu.

Zeytin Dalı Harekatının ilk şehitlerinden olan ve Harekatın dördüncü gününde şahadet şerbetini içen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta için, Alternatif Politiklar Merkezi Genel Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen her iki Şehit Aileleri derneği, Üsteğmen Oğuz Kaaan Usta’nın baba ocağında, Kur-an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okuttu.

Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkanı Dr. Mahmut Koçak’ta programda hazır bulundu. Program içerisinde kısa bir konuşma yapan Dr. Mahmut Koçak Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın ailesine başsağlı ve sabır diledi.

Koçak; “ Bizler her zaman ülkemizdeki, huzuru barışı ve istikrarı işte bu vatan evlatlarının şahadetine borçluyuz. Bizler var oldukça, vatan için bu topraklar uğruna kanını ve canını gözünü kırpmadan veren bu şehitlerimiz sonsuza dek bizlerin kalbinde yer alacaktır. Biz onlardan razıyız, Allah’ta onlardan razı olsun” Dedi.

Editör: Haber Merkezi