Uşaklı: “Huşu içinde kutlayacağız“
MHP Kadın Koordinasyon Kurulu Bakanı Emel Uşaklı Mübarek Regaib Kandili ve Üçların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Mübarek bir döneme girdiğimizi ifade eden Uşaklı, “Tüm İslam aleminin sabırsızlıkla beklediği mübarek bir döneme grimenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alhlah’ın izniyle bu mübarek dönemi huşu içinde geçireceğiz” dedi
 
Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının mübarek Regaib Kandilini ve Üç ayları kutlayan Uşaklı, böyle müstesna günlerin hayatımızda yeni bir sayfa açmak için fırsat olduğunu ifade etti.
HOŞGÖRÜLÜ OLMALIYIZ
Mübarek günlerde insanların birbirine karşı yaklaşımı ve bakışlarının daha güzel olduğununu ifade eden Uşaklı, “Recep ayı ile başlayıp Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan Ayı ile son bulan toplumumuza rahmet ve bereket getiren üç aylara girdik. Yaşamımızda yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler,ailemize, çocuklarımıza,vatanımıza ve Allah`a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta,yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır.Üç Aylar geçmişin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir imkândır.” Dedi.
BİRLİĞİMİZ BOZULMAYACAK
Ülkemizde ve İslam dünyasında sevgi ve kardeşliğin ilelebet sürmesini isteyen Uşaklı, “Dinimizin bizden ısrarla istediği; barış, hoşgörü, kardeşlik,birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini,insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesini sağlamak görevimiz olmalı.Bu mübarek günlerde hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü,sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız.Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatıp,anne babamız,eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin üç aylarını ve Regaip Kandilini kutlar birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara sağlık, sıhhat içerisinde kavuşmayı,bütün İslam Aleminin ve Türk halkının barış ve huzur içinde olmasını dilerim” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi