Uşak Valisi Yavuz, Vali Güner'i Makamında Ziyaret Etti.

Zafer Kalkınma Ajansının 2015 Yılı 1. Yönetim Kurulu Toplantısı için ilimize gelen Uşak Valisi Seddar Yavuz, toplantı sonrasında Valimiz Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Uşak Valisi Seddar Yavuz’u makamında ağırlayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ziyaretinden dolayı Uşak Valisi Seddar Yavuz’a teşekkür ederken, ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirtti.

Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette yeni Valilik binasının restoresi hakkında bilgiler veren ve eski Valilik binasının bugünlerde yıkılmaya başlanacağını ve şehrin en güzel yerinde kent meydanın oluşturulacağı bilgisini aktaran Valimiz Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar için önemli bir adım atıldığını belirtti.

Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar’da yapılan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısında olumlu yönde ve bölgemizin yararına olacak kararlar alındığını belirten Uşak Valisi Seddar Yavuz, komşu şehir olması nedeniyle Afyonkarahisar’ı çok yakından takip ettiklerini, Afyonkarahisar’da elde edilen örnek ve başarılı çalışmaların Valimiz Hakan Yusuf Güner sayesinde bundan sonra da artarak devam edeceğine inandığını ve bu uğurda Valimiz Hakan Yusuf Güner’i yürekten tebrik ettiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi