Ürün,Babalar Günü mesajı yayınladı
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, yayımladığı mesajında, "Babalar gününde, babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye de onlara layık bir evlat olarak kendimizi yetiştirmek, onların yaşlılığında huzur içerisinde yaşamalarını sağlamaktır" ifadelerini kullandı.
Ürün, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk toplumunun sahip olduğu ataerkil yapı gereği babaların ailenin temel direği olduğunu bildirdi.
Ailede baba ve annenin bir elmanın iki yarısı gibi olduğunu belirterek, babaların yaşamlarının her anında evlatlarının yaşamlarını kolaylaştırdığını ifade eden Ürün'ün mesajı şöyle:
"Fedakarlıklarıyla, gösterdikleri özveriyle ve yarınlarımız için her türlü sıkıntıya göğüs geren babalarımıza sevgimizi göstermek yalnızca yılın bir günü değil bütün yıl boyunca babalarımızın kıymetini çocuklarımıza hatırlatmamız için bir vesiledir. Hayatımızı kolaylaştırmalarının yanında, hangi yaşta olursak olalım hepimizin mutlaka babalarımızın ilgisine, fikirlerine nasihatlerine ihtiyacımız olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Babalar gününde, babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye de onlara layık bir evlat olarak kendimizi yetiştirmek, onların yaşlılığında huzur içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Babalar Günü nedeniyle tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyor, babalık şuuru ve erdemliliği ile dolu daha nice uzun yıllar diliyorum."
Editör: Haber Merkezi