ÜRÜN, “SÜLÜN HALKINA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Merkeze bağlı Sülün Beldesinde teşkilat binasının açılışına katıldı. Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Milletvekili adayı Halil Ürün, “Sülünde yaşayan bütün vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Bizi hiçbir zaman mahcup etmediler Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Sülün Belde Teşkilatının açılış törenine katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Milletvekili Halil Ürün, 7 Haziranda yapılacak Milletvekili seçimlerinin önemine değindi. Sülün Beldesine teknik imkanlar ölçüsünde hizmet verdiklerini ve vermeyede devam edeceklerini belirten Milletvekili Halil Ürün, “Bizim burada en büyük yardımcımız Belediye Başkanımız. Hiçbir zaman ne kendisini nede partimize mensup bütün yöneticileri, bende bir dönem Milletvekiliyim hiçbir zaman mahcup etmedi. Aynı şekilde belde teşkilat mensuplarımızda bunlara dahildir” diye konuştu.

 

ÇOK BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR

AK Parti’nin kuruluşundan buyana Merkez İlçe Başkanı olarak Sülün’de bütün beldelerde vatandaşlarla beraber olduğunu söyleyen Ürün, sözlerine şöyle devam etti: “2011 yılına kadar Teşkilatın değişik kademelerinde, 2011 yılından bu güne kadar da 3 yıl 10 aydırda Milletvekili olarak Türkiye’yi Büyük Millet Meclisindeyiz. 4 yıllık Milletvekilliği dönemimde çok büyük oyunlar oynandı siz bunları çok iyi biliyorsunuz. Şimdi bu kadar mücadeleden sonra bu kadar kazanımdan sonra bizim 2023 ve 2053 hedeflerine gidebilmemiz için 2071 hedeflerinin temellerini hazırlayabilmemiz için 7 Haziran seçimlerinde bir şey daha yapmamız gerekiyor. Oda tekrar sandıktan AK Parti’yi tek başına Anayasayı değiştirecek çoğunluğu ulaştırmak.”

 

SİZLER GÖREVİNİZİ YAPIYORSUNUZ

“Benim bu konuda Sülün Beldesine söyleyecek sözüm yok” diyen Milletvekili Ürün; “Sizlerin verdiği oyu her tarafta alsak, zaten bu iş biter. Siz görevinizi yapıyorsunuz. Ama Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, bizim aday tanıtım toplantımızda söyledi. Biz yüzde 100’den oluşan vatandaşlarımızdan alacağımız oyu niye sınırlayalım. Biz yüzde 100’ün gönlüne girmekte hedefleyici koymalıyız. Yüzde 100’ün gönlüne girmeliyiz. Çünkü hiç kimsenin gönlünü almadan oyunu almamız mümkün değildir. Eğer oyunu alacaksak gönlünü almalıyız. O zaman Sülün’de halen daha yapılacak bir şey var. Her 100 kişiden 15 kişinin gönlüne girdik” dedi.

 

CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Milletvekili Halil Ürün, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Anayasayı değiştirecek 400 milletvekili çoğunluğunun sağlanması gerektiğini ifade ederek, “Ben bu bilincin sahip olduğumuzu düşünüyor, bu gayretle de çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi. Yapılan konuşmaların ardından teşkilat binasının açılışı gerçekleşti.  Milletvekili adayları Halil Ürün, Fatih Beder ve Remziye Sıvacı’nın katıldığı açılış törenine Merkez ilçe Başkanı Bülent Eser ve Yönetimi de yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi