Ürün Sarık Köyünde yağmur duasına katıldı

 Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, merkez ilçeye bağlı Sarık köyünde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Sarık’ta köy muhtarı Mehmet Kaplan tarafından karşılanan Ürün, kılınan öğle namazının ardından edilen yağmur duasına katıldı. Ürün daha sonra vatandaşlara hitap etti.

Ürün, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümetleri ile genel bütçeden en fazla payın milli eğitime ayrıldığını belirterek, “Hem genel bütçeden hem de il özel idaresinin bütçesinden en fazla pay milli eğitime ayrılmakta ki bunun tek bir nedeni var. Hepimizin umudu olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmektir” dedi. Afyonkarahisar’da ve Türkiye’deki su kaynaklarının gerek sulama gerekse elektrik üretimi için verimli olarak kullanılmaya başlamasının AK Parti iktidarları ile başladığını kaydeden Ürün, “Özellikle Afyonkarahisar’da sulanabilecek her karış toprağın suya kavuşması için adeta bir seferberlik başlatıldı ki bu başarılardaki en büyük pay Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’dur” diye konuştu.  Ürün’ün Sarık ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karkı, Levent Seloğlu, Şükrü Uyar ile İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak ile Mehmet Beşkardeş katıldı.

Editör: Haber Merkezi