ÜRÜN, KARAÇAY VE KIYIR KÖYÜ ŞENLİKLERİNE KATILDI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, Afyonkarahisar Karaçay Malkarlar Kafkaslar Kültür ve Dayanışma Derneği ile İhsaniye ilçesine bağlıKıyır Köyünde düzenlenen şenliklere katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Milletvekili Adayları Akif Özkaldı ve Remziye Sıvacı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ilçe ve belde başkanlarıyla birlikte düzenlenenKaraçay Malkarlar Kafkaslar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen şenliklere katılan Milletvekili adayı Halil Ürün, şenliğin hayırlı olmasını diledi.

Ardından şenliğe katılan vatanları ziyaret eden Milletvekili adayı Halil Ürün, vatandaşlara teker teker selam vererek sohbet etti. Karaçay Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından açılan stantları gezen Ürün, buradan dernek yararına satılan ürünlerden satın aldı. Karaçay’da düzenlenen şenliklerin ardından İscehisar Alanyurt Köyüne geçen Ürün, vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Alanyurt Köyüne yapılan ziyaretin ardından İhsaniye ilçesine bağlıKıyır Köyü Şenliklerine katılan Milletvekili adayı Ürün, şenliğe katılan vatandaşları selamladı ve sohbet etti. Kıyır Köyü şenliklerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ürün, programının ardından köyden ayrıldı. 

Editör: Haber Merkezi