“Üretime, İhracat, Yatırım ve İstihdam Odaklı Ekonomi”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen Gastronomi Şehri Afyonkarahisar lezzetleri şöleni ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinin tamamlanması ile ilgili yapmış olduğu basın açıklaması;

"Aziz milletimizin 19 yıldır göstermiş olduğu teveccühle bu yılda 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerini 12 günlük bir çalışmanın ardından tamamladık. Bütçemizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Üretime, İhracat, Yatırım ve İstihdam Odaklı Ekonomi

Yakın tarihimizde ülkemizin bir adım ileri atarak gelişmesi bir kenarda dursun milletimizin temel ihtiyaçlarına dahi ulaşamadığı dönemlere şahitlik ettik. Koalisyonların getirdiği belirsizlik ve kaos ortamının yaşattığı krizleri hep birlikte derinden yaşadık. Bu karanlık dönemlerde milletimizin hapsedilmek istendiği fakirlik ve yoksuluğu AK Partimiz ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aydınlatarak 19 yılda hiç dur durak bilmeden sayısız hizmeti ve refahı aralıksız olarak yükselttik. Geriye dönüp 19 yıllık AK Parti hizmetleri ve AK Parti'ye yönelik saldırılar göz önünde bulundurulduğunda ne denli büyük işleri ne denli zorluklar içerisinde icra ettiğimiz apaçık ortadadır. Tüm bu hizmetler ve sayısız eser icra edilirken tüm dünyaya karşı dik duruşumuzu koruduk. Irak'ta, Suriye'de, Karabağ'da, Libya'da, Akdeniz'de ve Ege'de, Türk Milleti'ni sindirmek isteyenlere gerekli cevabı en sert şekilde verdik. Ve bugün ekonomik saldırılarla bize dayatılmak istenen mandacı, vesayetçi zihniyeti yine tanımıyacak ve dik duruşumuzu sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde üretim, ihracat, yatırım ve istihdam odaklı ekonomimiz ile tam anlamıyla artık kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Biz biliyoruz ki bugün vazgeçersek hatta duraklasak bile inanarak hayata geçirdiğimiz tüm projeler birer birer başarısız olur. Bizler bu yola yalnızca millet diyerek çıktık ve yine milletimiz için ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz. Tüm dünyada bilecek ki artık Türkiye sindirilebilecek bir ülke değil.

TBMM'de Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Rüzgarı

Bir yandan ülkemiz için kararlı çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan şehrimizin tanıtımı ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 Gün süren bütçe görüşmelerinin son gününde tüm milletvekillerimize Gastronomi Şehri Afyonkarahisar'ımızın yemeklerini ikram ederek tanıttık. Şehrimizi tanıtmak ve daha da kalkındırmak konusunda iddialıyız ve başaracağız. Yine bu kapsamda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2022 yılı Milli Eğitim Bakanlığı bütçe görüşmelerinde; Afyon Kocatepe Üniversitesi için 368.078.000 Türk Lirası ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi için 238.379.000 Türk Lirası bütçe kabul edildi. Afyonkarahisar'ımız için hayırlı ve bereketli olsun."

Editör: Haber Merkezi